Home » Racesturen » Wheelbases » Moza Racing R16 Wheel Base

Gevorderd

Moza Racing R16 Wheel Base

Racestuur

€869,00
Op voorraad
mozaracing.com
Ik wil bestellen
Over Moza Racing
  • Snelgroeiend ecosysteem
  • Dé nieuwe marktleider
  • Snelle levering
mozaracing.com

Handig om te weten

Koppel (Nm)

16 Nm koppel

Quick release

MOZA Quick Release

Motortype

Direct drive

Montage opties

Boutgaten

De MOZA R16 Wheel Base is een investering in je raceplezier en prestaties. Voor degenen die het maximale uit hun simracing-setup willen halen, is dit de ideale keuze.

Tip van Mika

Productspecialist

Mika de Bruijn

Ongeëvenaarde Kracht en Precisie

De MOZA R16 Wheel Base is een high-performance direct drive basis, ontworpen voor serieuze simracers die het maximale uit hun race-ervaring willen halen. Met een indrukwekkend koppel van 16 Nm biedt de R16 een buitengewone kracht, die elk detail van de weg tot leven brengt. Deze kracht wordt gecombineerd met een nauwkeurige feedback die zelfs de subtielste nuances van het raceoppervlak naar je stuurwiel overbrengt.

Geavanceerde Technologie

De R16 is uitgerust met geavanceerde FFB (Force Feedback) algoritmen die zorgen voor een soepele, responsieve en realistische rijervaring. Dankzij de gebruiksvriendelijke MOZA Pit House software kan de kracht, demping, en andere instellingen volledig naar wens worden aangepast. Hierdoor is het mogelijk om de rijervaring af te stemmen op persoonlijke voorkeuren en de eisen van specifieke racegames.

Robuust en Betrouwbaar

Het robuuste ontwerp van de R16 is niet alleen gebouwd om de kracht te weerstaan, maar ook om lang mee te gaan. De duurzame constructie en hoogwaardige materialen garanderen dat deze wheel base zelfs onder de zwaarste omstandigheden betrouwbaar blijft presteren. Bovendien is de unit compatibel met een breed scala aan stuurwielen en andere accessoires, waardoor het de perfecte keuze is voor elke simracing-opstelling.

Volledige Immersie

Met de MOZA R16 ervaar je elke bocht, hobbel en remactie alsof je in een echte racewagen zit. De directe feedback geeft je een voorsprong in competitieve omgevingen, en de soepelheid van de aandrijving zorgt voor een ongeëvenaard gevoel van controle en precisie. Of je nu een professionele eSports racer bent of gewoon op zoek bent naar de ultieme simracing-ervaring, de R16 levert keer op keer topprestaties.

De MOZA R16 Wheel Base is een investering in je raceplezier en prestaties. Voor degenen die het maximale uit hun simracing-setup willen halen, is dit de ideale keuze.

Meer lezen

Stuurwielen voor deze wheelbase

Gekozen door Mika

Productspecialist

Mika de Bruijn

%%notification_text%%

Klaar voor de start? Zoek nu de beste sim racing gear

Je wilt beginnen met sim racen? Top, wij helpen je graag verder! Bekijk en vergelijk de beste producten op Simsport.nl

Alles bekijken