Home » Racesturen » Stuurwielen » Moza Racing CS Steering Wheel

Beginner

Moza Racing CS Steering Wheel

Racestuur

€299,00
Op voorraad
mozaracing.com
Ik wil bestellen
Over Moza Racing
  • Snelgroeiend ecosysteem
  • Dé nieuwe marktleider
  • Snelle levering
mozaracing.com

Handig om te weten

Quick release

MOZA Quick Release

LED's

RevLED's

De perfecte mix van prestaties en stijl

Ervaar het ultieme in simracing met het MOZA CS Steering Wheel, een racestuur dat perfect de balans vindt tussen prestaties, comfort en stijl. Ontworpen voor de fanatieke racer, biedt dit stuur een premium gevoel en de precisie die nodig is om elke race te domineren.

13-Inch formaat voor maximale controle

Het MOZA CS Steering Wheel heeft een diameter van 13 inch, wat zorgt voor een natuurlijke en comfortabele grip. Dit formaat is ideaal voor een breed scala aan raceklassen, van GT en Touring tot Formule. Het grotere formaat geeft je meer controle over je voertuig, zodat je nauwkeuriger kunt sturen en sneller kunt reageren op veranderingen in het parcours.

Hoogwaardige materialen en duurzaam ontwerp

Het stuur is vervaardigd van eersteklas materialen, waaronder geanodiseerd aluminium en suède lederen handgrepen, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling en uitstekende duurzaamheid. De stevige constructie garandeert dat het stuur bestand is tegen de zware eisen van simracing, terwijl het suède zorgt voor een comfortabele grip, zelfs tijdens lange racesessies.

Naadloze integratie met MOZA ecosysteem

De MOZA CS is ontworpen voor perfecte compatibiliteit met het MOZA Racing ecosysteem. Het stuur kan eenvoudig worden gekoppeld aan MOZA wheel bases, waardoor je profiteert van de geavanceerde force feedback-technologie die een realistische en meeslepende rijervaring biedt. De compatibiliteit strekt zich ook uit tot andere MOZA-accessoires, zodat je je setup precies kunt afstemmen op jouw behoeften.

Multifunctioneel en aanpasbaar

Het stuur is uitgerust met een reeks knoppen en schakelaars die volledig programmeerbaar zijn, zodat je toegang hebt tot alle functies die je nodig hebt tijdens het racen. De 10 programmeerbare knoppen, 2 knoppen met draaiwiel en magnetische schakelpaddles zorgen ervoor dat je in volledige controle bent, zonder je handen van het stuur te hoeven halen.

Modern en stijlvol design

Naast zijn prestaties blinkt het MOZA CS Steering Wheel uit in design. Het stuur heeft een slank en modern uiterlijk, met subtiele details en een elegante afwerking die het een professionele uitstraling geeft. Dit stuur ziet er niet alleen geweldig uit in elke simracing setup, maar voelt ook fantastisch aan in de handen van elke serieuze racer.

Samenvatting

Het MOZA CS Steering Wheel is de ideale keuze voor simracers die op zoek zijn naar een stuur dat topprestaties, duurzaamheid en stijl biedt. Met zijn 13-inch formaat, hoogwaardige materialen, en volledige compatibiliteit met het MOZA ecosysteem, biedt dit stuur je de precisie en controle die nodig zijn om elke race te winnen.

Meer lezen

%%notification_text%%

Klaar voor de start? Zoek nu de beste sim racing gear

Je wilt beginnen met sim racen? Top, wij helpen je graag verder! Bekijk en vergelijk de beste producten op Simsport.nl

Alles bekijken