Op vooraad! De Fanatec CSL DD en GT DD Pro zijn na lange tijd weer beschikbaar. Bekijk nu.

Button box kopen

Button box kopen om je sim racing ervaring nóg realistischer te maken? Wij hebben een aantal goede button boxes voor je uitgezocht.

Wissen
Filteren
Sluiten
Filteren
Sorteren op:

Wat is een button box?

Een button box is een kastje met een variatie aan buttons, schakelaars en andere soort encoders die je kunt toewijzen aan een functie in jouw favoriete race game of simulator.

Wat is het voordeel van een Button Box?

De racegames van tegenwoordig zitten vaak boordevol functies. Van het bedienen van verschillende soorten lichten op de auto's, tot het aanzetten van de ruitenwissers of de pit-limiter. Het voordeel van het aanschaffen van een button box is dat je elke functie kunt toewijzen aan een unieke button of schakelaar zodat je ze altijd bij de hand hebt, en kan gebruiken als je zo'n functie nodig hebt. In zo'n racegame ben je tenslotte niet alleen de rijder, maar ook de engineer, en lead strategischt.

Welke soorten Button Boxen zijn er?

Er worden veel verschillende soorten button boxen gemaakt. Je hebt button boxes die aan je stuur worden bevestigd, kleine button boxen alleen voor het starten van de auto, maar ook volledige dashboards om elke mogelijke functie van de auto te bedienen.