Home > Merken > Moza Racing

Moza Racing

Bekijk hier alle producten van Moza Racing

Wissen
Filteren
Sluiten
Platform
Niveau
Merk
Filteren
16 resultaten
Sorteren

Over Moza Racing

Gudsen MOZA, opgericht in 2012, is ’s werelds toonaangevende fabrikant van camera stabilisatoren, gimbal camera’s & sim racing gear. MOZA Racing is een revolutie in sim racing met de ontwikkeling van innovatieve toonaangevende hardware & software producten. Geboren voor Sim-Racers, is MOZA Racing toegewijd aan het ontwerpen en bouwen van ’s werelds beste sim-racer gerichte hardware en software producten die iedereen in staat stellen om op zijn best te racen. Het volledige ecosysteem omvat een direct drive force feedback stuur, aluminium pedalen, digitaal dashboard en in house ontwikkelde software.

De kracht van Moza Racing

Het hele ecosysteem omvat een direct drive force feedback stuur, brake-by-wire pedalen en in house ontwikkelde software.

Oprichting Moza Racing

Gudsen Moza, opgericht door automobielingenieurs en Simracing-coureurs, is een toonaangevende vernieuwer van camerastabilisatiesystemen (www.gudsen.com) en voertuigstabiliteitstechnologie (www.gudsen.ai). MOZA Racing is vastbesloten om innovatieve en professionele simrace-apparatuur te creëren waarop coureurs kunnen vertrouwen voor kwaliteit en duurzaamheid. Ga verder, ga sneller, met Moza Racing Ecosystem.

%%notification_text%%

Klaar voor de start? Zoek nu de beste sim racing gear

Je wilt beginnen met sim racen? Top, wij helpen je graag verder! Bekijk en vergelijk de beste producten op Simsport.nl

Alles bekijken