Home > Merken > Simagic

Simagic

Bekijk alle producten van Simagic

Wissen
Filteren
Sluiten
Geen filters

Geen producten om te filteren...

Filteren
0 resultaten
Sorteren

Geen producten gevonden!

Er zijn geen producten gevonden in deze categorie. Zit je wel op de juiste plek?

Terug naar home

Over Simagic

Simagic is een merk van simulatoren voor racegames en race-enthousiasten. Het bedrijf is opgericht in 2015 en is gevestigd in Polen. Het doel van Simagic is om realistische en hoogwaardige simulatoren te ontwikkelen voor gebruik in de race-industrie en voor thuisgebruik.

Aanbod van Simagic

Simagic biedt verschillende simulatoren aan, waaronder een complete cockpit, stuurwielen en pedalen. De simulatoren zijn ontworpen om zo realistisch mogelijk te zijn en gebruik te maken van de laatste technologieën, zoals motion platforms en force feedback. Dit maakt het rijden op de simulatoren zo realistisch mogelijk, wat betekent dat gebruikers zich net zo moeten concentreren als ze in een echte raceauto zouden doen.

Simagic werkt samen met verschillende professionele raceteams en coureurs om ervoor te zorgen dat hun simulatoren zo realistisch mogelijk zijn. Ze maken ook gebruik van feedback van gebruikers om hun producten te verbeteren en te optimaliseren.

Wat maakt Simagic uniek?

Een van de belangrijkste kenmerken van Simagic is de gebruiksvriendelijkheid. Ze hebben een gebruiksvriendelijke software ontwikkeld die makkelijk te navigeren is, zodat gebruikers snel aan de slag kunnen met hun simulatoren. Daarnaast biedt Simagic goede klantenservice en technische ondersteuning, zodat gebruikers altijd hulp kunnen krijgen als ze die nodig hebben.

Simagic richt zich op een breed publiek, van professionele racecoureurs tot thuisgebruikers die gewoon van racegames houden. Hun simulatoren zijn geschikt voor zowel professioneel als thuisgebruik en zijn ontworpen om zowel individuele als competitieve ritten te ondersteunen.

In samenwerking met professionele racecoureurs en -teams heeft Simagic ook een virtuele racing league opgezet, waarbij gebruikers kunnen deelnemen aan competities en hun vaardigheden kunnen verbeteren. Dit maakt het rijden op de simulatoren nog leuker en uitdagender.

%%notification_text%%

Klaar voor de start? Zoek nu de beste sim racing gear

Je wilt beginnen met sim racen? Top, wij helpen je graag verder! Bekijk en vergelijk de beste producten op Simsport.nl

Alles bekijken