Home » Racesturen » F1 stuur » Asetek La Prima Formula Steering Wheel

Gevorderd

Asetek La Prima Formula Steering Wheel

€418,74
Op voorraad
asetek.com
Ik wil bestellen
Over Asetek SimSports
  • Veel personalisatie mogelijk
  • Erg hoge kwaliteit
  • Ontwikkeld door professionals
asetek.com

VOLLEDIG AANPASBAAR

Het La Prima Wheel heeft 12 drukknoppen, twee 7-weg kinky schakelaars, drie roterende encoders en twee duimencoders, zodat je optimale controle hebt over je gewenste instellingen. Alle knoppen, schakelaars en rotaries zijn van de hoogste kwaliteit en volledig getest en gevalideerd in onze geautomatiseerde testmachines om jarenlang betrouwbaar dagelijks gebruik te garanderen. De achterkant is voorzien van twee contactloze magnetische schakelpaddles, voor snel en naadloos schakelen.

Het stuur heeft ook 15 volledig aanpasbare aRGB LED toerenverlichting, zodat je niet alleen het uiterlijk van je stuur kunt aanpassen, maar ook die fractie van een seconde kunt schakelen die het verschil kan maken tussen succes en falen. De LED’s kunnen natuurlijk worden aangepast, gedimd en de kleur kan worden aangepast in RaceHub™.

De ergonomische handgrepen zijn gemaakt van zacht, comfortabel en duurzaam siliconenrubber dat gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren is. Of je nu met handschoenen racet of niet, deze handvatten bieden ultiem comfort en controle telkens als je het stuur vastpakt. Je hebt ook de optie om de handvatten eenvoudig te verwisselen om toekomstige upgrades in kleur, grootte, vorm en hardheid snel door te voeren.

Meer lezen

%%notification_text%%

Klaar voor de start? Zoek nu de beste sim racing gear

Je wilt beginnen met sim racen? Top, wij helpen je graag verder! Bekijk en vergelijk de beste producten op Simsport.nl

Alles bekijken